We zijn met elkaar OP AVONTUUR !

Elk mens op deze wereld is op reis. We beginnen allemaal ergens en vormen onze weg door de jaren heen. Soms weten we precies waar we heen gaan en soms hebben we geen idee.

De hoofdrichting van onze reis door het leven wordt aangegeven door ons kompas. Een kompas geeft onder alle omstandigheden aan welke kant je op moet wanneer je jouw hoofddoel wilt bereiken. Iedereen volgt op die manier een kompas waarvan hij of zij vertrouwt dat het hen zal brengen waar ze willen zijn, dat ze bereiken wat ze willen bereiken.

Maar werkt het wel? Welk kompas leidt jou op de reis van jouw leven? Welke zekerheden geeft het jou en welke twijfels blijven aan je knagen? Tijdens de KAMPVUURDIENSTEN welke elke 1e zondag van iedere oneven maand gehouden wordt willen we speciaal nadenken over het avontuur dat ons leven is en hoe een goed kompas ons kan helpen om, ook wanneer het stormt, of wanneer het zicht niet optimaal is, een richting te vinden die ons verder helpt.

Ken je de Pijler nog niet? Je bent van harte welkom om met ons mee te gaan en te proeven van hoe we met elkaar op reis willen gaan. En ben je al onderdeel van de Pijler nodig dan vrienden, bekenden, vage kennissen of wie je ook maar tegenkomt uit, want iedereen is op reis en samen komen we verder.

Op 5 maart is de kampvuurdienst tijdens de 40 dagenperiode waarin we ontdekken wie Jezus was, en zo ook ontdekken wie Hij vandaag voor jou en mij kan zijn. We behandelen de namen en eigenschappen van Jezus aan de hand van het programma van het Nederlands-Vlaams Bijbelgenootschap.
Erwin Kok spreekt op 5 maart over Marcus 4:35-41. Jezus doet dingen die normale mensen niet kunnen, in onze tijd zouden wij Hem in een blauw strak pak hebben gehesen en hem een rode mantel hebben omgedaan met een grote gele S op zijn borst. Maar Jezus is geen Superheld zoals mensen die bedacht hebben.

De volgende kampvuurdiensten zijn op 7 mei en 2 juli 2023.

NIEUWSOVERZICHT