Ben je klaar voor het nieuwe seizoen?
We gaan met elkaar OP AVONTUUR !

Elk mens op deze wereld is op reis. We beginnen allemaal ergens en vormen onze weg door de jaren heen. Soms weten we precies waar we heen gaan en soms hebben we geen idee.

De hoofdrichting van onze reis door het leven wordt aangegeven door ons kompas. Een kompas geeft onder alle omstandigheden aan welke kant je op moet wanneer je jouw hoofddoel wilt bereiken. Iedereen volgt op die manier een kompas waarvan hij of zij vertrouwt dat het hen zal brengen waar ze willen zijn, dat ze bereiken wat ze willen bereiken.

Maar werkt het wel? Welk kompas leidt jou op de reis van jouw leven? Welke zekerheden geeft het jou en welke twijfels blijven aan je knagen? Tijdens onze eerste KAMPVUURDIENST willen we nadenken over het avontuur dat ons leven is en hoe een goed kompas ons kan helpen om, ook wanneer het stormt, of wanneer het zicht niet optimaal is, een richting te vinden die ons verder helpt.

Ken je de Pijler nog niet? Je bent van harte welkom om met ons mee te gaan en te proeven van hoe we met elkaar op reis willen gaan. En ben je al onderdeel van de Pijler nodig dan vrienden, bekenden, vage kennissen of wie je ook maar tegenkomt uit, want iedereen is op reis en samen komen we verder.

De kampvuurdiensten zijn op: 4 september, 6 november, 8 januari, 5 maart, 7 mei en 2 juli .

NIEUWSOVERZICHT