Als je je welkom voelt in onze gemeente en de Pijler ziet als jouw geestelijk thuis, kun je lid of compaan worden. Als lid of compaan maak je jezelf bekend en kunnen we jou ook meenemen in het gemeenteleven. Je ontvangt toegang tot de Mijn Pijler app waar je anderen kunt leren kennen, kunt zien welke bedieningen er zijn en waarop je ook praktische informatie voor leden en companen vindt.

Lidmaatschap

Met een lidmaatschap wil je verbonden zijn aan de Pijler, in principe voor een langere tijd. De Bijbel spreekt over ‘levende stenen’ die zorgvuldig worden ingevoegd in het bouwwerk. Denk daarom, voor dat je het lidmaatschap aangaat, goed na of je je echt thuis voelt in de Pijler en onderschrijft waar onze gemeente voor staat. Is het antwoord een volmondig ja (en heb je je bekeerd en de volwassenendoop gedaan)? Dan heten we je heel graag welkom als nieuw lid.

Compaan van de Pijler

Ben je nog niet toe aan een lidmaatschap, maar voel je je wel verbonden met de (missie en visie van de) Pijler? Meld je dan aan als compaan. Een mooie stap op weg naar een lidmaatschap.

Instroomcursus

Voor mensen die een lidmaatschap overwegen is er de instroomcursus. In deze cursus leer je waar de Pijler voor staat, wat het (financieel) beleid is en wat er van jou als lid verwacht wordt. Aan het einde van dit traject kun je besluiten lid te worden. Er volgt dan een gesprek met een oudste en/of pastoraal werker. Daarna treed je toe als lid.

In een eredienst, meestal aan het einde van het jaar, worden de nieuwe leden aan de gemeente voorgesteld.

Als je lid of compaan wilt worden

Laat hier je naam achter als je interesse hebt om lid of compaan te worden.

    Wat doen we nog meer?

    Cursussen

    Kleine groepen

    Dopen

    Celebrate Recovery