In de Pijler willen we samen op weg in het avontuur als leerlingen van Jezus. Naast de samenkomst op zondagochtend zijn er meer manieren om toegerust te worden met krachtig onderwijs.

Heeft een dienst, een verhaal uit de Bijbel, of iets wat je hebt meegemaakt je nieuwsgierig gemaakt of heb je vragen? Kijk dan eens in ons cursusaanbod hieronder. We bieden cursussen aan met basisonderwijs voor mensen die nog niet erg bekend zijn met het christelijk geloof of de Pijler, en cursussen die een stapje verder gaan met verdiepend onderwijs. Je hoeft geen lid of compaan te zijn om hier aan mee te doen en cursussen zijn gratis tenzij anders aangegeven. Iedereen is welkom!

Voor tips voor persoonlijke groei (leestips, podcasts, youtube filmpjes, etc.) of onderwijsideeën voor je Kleine Groep, verwijzen we je graag naar mijn.pijler.nl of de Mijn Pijler app. Onder het kopje “Onderwijs” kun je lijsten vinden met aanbevolen materiaal.

In de Pijler willen we samen op weg in het avontuur als leerlingen van Jezus. Naast de zondagochtenddienst zijn er nog meer manieren om toegerust te worden met essentieel onderwijs.

Cursusaanbod basis

Wat doen we nog meer?

Kleine groepen

Dopen

Lid worden

Kingskids