kingskids

Wij zijn gestart met Kings Kids.

Door het corona virus verlopen de Kings Kids diensten anders dan normaal. Vanwege de corona maatregelen van de overheid zijn er slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar in het kerkgebouw. Daarom is registratie voor Kings Kids diensten verplicht.

Aanmelden voor een Kings Kids van de eerst komende zondag kan vanaf maandag tot en met vrijdag. De kinderen mogen alleen Kings Kids bezoeken als ze geen corona gerelateerde klachten (verkoudsheidsklachten, hoesten en/of koorst) hebben. In de Pijler geldt mondkapjes op bij beweging naar en van de plek. Jullie als ouders/verzorgers met eventueel broers en zussen mogen tijdens Kings Kids de livestream volgen in het auditorium. De kinderen zijn vanaf 0945u welkom.

Je kan je hier aanmelden voor de dienst van 6 december, klik hier.

Nadat de kinderen zijn ingeschreven krijgen jullie een bevestigingsmail op het opgegeven adres met een aantal belangrijke informatie.

Voor vragen of informatie kan je mailen naar Kingskids@pijler.nl

We wensen jou en je ouders een gezegende zondag en een gezegende dienst toe! Werkt het niet of heb je vragen? Mail naar website@pijler.nl

Namens het KingsKids team,
Gods Zegen, Rachel Grassnick

Het videoverhaal start zondag vanaf om 930u via het kanaal(livestream) van de Pijler. Na 1000u gaat het videoverhaal online.

Een kleine impressie.

Samenkijken

Meehelpen

Hulp nodig?

Livestream

Nieuwsbrief