kingskids

Wij mogen weer starten met Kings Kids.

Door het corona virus verlopen de Kings Kids diensten anders dan normaal. Vanwege Covid-19 en de maatregelen van de overheid zijn er slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar in het kerkgebouw. Daarom is registratie voor Kings Kids diensten verplicht.

Aanmelden voor een Kings Kids van de eerst komende zondag kan vanaf maandag tot en met vrijdag. De kinderen mogen alleen Kings Kids bezoeken als ze geen corona gerelateerde klachten (verkoudsheidsklachten, hoesten en/of koorst) hebben.

Nadat de kinderen zijn ingeschreven krijgen jullie een bevestigingsmail op het opgegeven adres met een aantal belangrijke informatie.

In het kort:

  • Er is elke week Kings Kids, creche & peuters en de groepen 1-8.
  • vanaf 0945u -0955u zijn de kinderen welkom. Kings Kids start om 10u.
  • Jullie als ouders/verzorgers met eventueel broers en zussen mogen tijdens Kings Kids de livestream volgen in het auditorium.
  • Nieuw ; in de Pijler geldt het mondkapjes op bij beweging naar en van de plek.

Er is helaas geen Kings Kids in de Pijler in verband met een de doopdienst op 8 november en een Kinder opdracht dienst van 15 november. Mocht er nog versoepeling plaatsvinden voor die tijd, dan wordt het opnieuw bekeken.

Je kan je hier aanmelden voor de dienst van 1 november, klik hier.

Voor vragen of informatie kan je mailen naar Kingskids@pijler.nl

We wensen jou en je ouders een gezegende zondag en een gezegende dienst toe! Werkt het niet of heb je vragen? Mail naar website@pijler.nl

Namens het KingsKids team,
Gods Zegen, Rachel Grassnick

Luister en kijk naar het Kingskids verhaal.

Het videoverhaal start zondag vanaf om 930u via het kanaal(livestream) van de Pijler. Na 1000u gaat het videoverhaal hier online.

Samenkijken

Meehelpen

Hulp nodig?

Livestream

Nieuwsbrief