Samen Leren Als Gemeente

De regelmatige Slag-dagen en Slag-avonden (SLAG = Samen Leren Als Gemeente) zijn verbindend, leerzaam en geven diepte. De komende Slagdag staat in het teken van het thema In de woestijn waar we ook in de samenkomsten aan begonnen zijn en heeft als dagthema OASE (in de woestijn).

De SLAGDAG is dit keer op zondag 9 juni 2024. We beginnen de dag met de samenkomst in het auditorium waarin het thema verder verdiept wordt. Na de dienst staat er een heerlijke lunch klaar waarbij we een kleine verbindende activiteit hebben.

In de middag (13:00) hebben een we een actieve en afwisselende dienst voor jong en oud in de Bunker, waar Wim Grandia doorgaat op het ochtendthema en stilstaat bij de oase in de woestijn.
Van 14:30 tot 15:15 is er een keuze uit verschillende aansprekende workshops (bij mooi weer buiten).
De workshops gaan o.a. over thema’s als
  • Christendom en Islam
  • Het monastieke leven: stilte en vrede
  • Houden van God (die je niet ziet)
  • Jongeren in de bijbel
Vanaf 15:15 is er een festifalsfeer met muziek, sport en spel en kun je bij de poffertjeskraam en ijscoboer wat lekkers halen.

Al met al een gevarieerd programma waarbij we samen willen leren, maar er ook veel ruimte is voor aanbidding en ontspanning!

We vragen je om je vooraf aan te melden voor de SLAGdag en aan te geven aan welke onderdelen je deelneemt. Zo kunnen we de dag goed voorbereiden.

De SLAG-dag is vrij toegankelijk voor leden, companen en bezoekers! 

Praktisch

Datum: Zondag 9 juni 2024
Locatie:
Auditorium, Aula en Bunker
Aanvang dienst: 10.00 uur
Lunch: 12.00 uur
Start middagprogramma: 13.00 uur
Afsluiting: 16:30 uur

Heb je een vraag over de SLAGdag, mail dan naar: onderwijs@pijler.nl.

NIEUWSOVERZICHT