WITTE DONDERDAG

Avondmaalsviering

Met Pasen staan we stil bij wat Jezus voor ons heeft gedaan hier op aarde. Op Witte Donderdag staan we stil bij Maria Magdalena en wat we van haar kunnen leren. We vieren samen met elkaar het Heilig Avondmaal. Deze avond is in de Bunker en de dienst begint om 20.00uur.

GOEDE VRIJDAG

Leven om te sterven

Wat is jouw doel in het leven? Jij hebt vast wel een plaatje in je hoofd over jouw perfecte leven. Vrijheid, werk, reizen, familie, gezin, relaties… het heeft allemaal een plekje. Alles wat jij doet draagt daaraan bij. Toch heb je ook te maken met onvoorziene omstandigheden. Een veranderende wereld.

Steeds meer wij tegen zij. Een oorlog om de hoek. Ziekte en verlies. Een baan die niet meer past.… Dan wordt het steeds een beetje donkerder.
Er zijn ook dingen waar je wel invloed op hebt, maar die niet bijdragen aan jouw perfecte plaatje.
Een partner met wie je het onvoorwaardelijke loslaat. Een vriend of vriendin met wie je steeds minder praat. Een roddel die je lippen verlaat. Een ongefundeerd oordeel over iemand die je nauwelijks kent. Of je imago dat steeds meer begint te schuren met de werkelijkheid.… Dan wordt het steeds een beetje donkerder. En donker is niet fijn, dan komen de vragen. Dan gaan we worstelen met- en sleutelen aan het plaatje.

En als dat plaatje steeds verder bij ons vandaan raakt, wat is dan nog het doel van het leven? Leef je dan alleen maar om te sterven? Worstel je goede vrijdag met ons mee met deze levensvragen?

PASEN

Sterven om te leven!

Goed nieuws! Er is altijd licht. Een licht dat nooit dooft, altijd verwarmt, licht geeft op de donkerste plekken, en zelfs oogverblindend is als je het recht in de ogen aankijkt. Een licht dat slechts een keer doofde, om daarna nooit meer uit te gaan. En zorgt dat jij voor altijd kunt leven in het licht!

Je bent ook van harte welkom tijdens de dienst op 1e paasdag. Dan vieren we dat het licht het altijd van het donker wint!

Goede Vrijdag, 29 maart 2024 20.00 uur

Pasen, 31 maart 2024 10.00 uur

Vrije toegang. Welkom!

Deel de flyer met je bekenden via Whatsapp, Facebook of instagram! en zorg dat ze (mee) gaan 🙂

NIEUWSOVERZICHT