Heel je Leven

Op weg naar herstel

Dit najaar, op de woensdagavonden (vanaf 9 oktober) start het herstelprogramma ‘Heel je Leven’. Dit is een vorm van groepspastoraat: in een veilige setting trek je met elkaar op. Er is een inleiding, er is gebed en er zijn groepsgesprekken.

De naam: Heel je Leven!

God wil jouw leven helen. Maar wil jij je hele leven in Zijn Handen leggen zodat Hij herstel kan geven?

Misschien ervaar jij dat je herstel nodig hebt. Dat kan om uiteenlopende redenen zo zijn. Wellicht ervaar je pijn vanuit je verleden, zit je met spanningen. Misschien zijn er blokkades in je geloofsgroei of zijn er bepaalde zonden of verslavingen. Misschien is het tijd om te verwerken of merk je dat je aangevallen wordt door angst of somberheid. Of je ervaart een andere vorm van pijn, verdriet of gebrokenheid.

Hoe ziet het eruit?

Neem jij een seizoen de tijd om God door te kunnen laten werken in je leven?

Vanuit Bijbelse principes wordt er een boekje gevolgd. Om de week kom je met de groep samen. Er is een inleiding en met behulp van groepsleiders ga je de diepte in. Er is altijd ruimte voor gebed. De weken dat je niet samenkomt, volg je zelf de ‘lesstof’ en kun je een gesprek plannen met je persoonlijke buddy, die je krijgt toegewezen. Kijk ook de video hieronder, die geeft je een mooi beeld van hoe het programma is vormgegeven.

Vanuit Celebrate Recovery, die we eerder in de Pijler volgden, hebben we veel positieve resultaten en reacties. Het blijkt ontzettend kostbaar om juist samen op te trekken en je leven in kwetsbaarheid te delen met anderen.

Vanaf nu kun jij je aanmelden. We voeren daarna een startgesprek om meer uitleg te geven en samen op ontdekkingstocht te gaan.

Wanneer je vragen hebt, kun je mailen naar: pastoraat@pijler.nl

Vul hieronder je gegevens in om je in te schrijven voor het herstelprogramma Heel je leven. Wanneer je je aanmeldt, zal er vooraf aan de start van de cursus een intakegesprek met je worden gehouden. We nemen dan contact met je op om uitleg te geven over het programma. Het programma zal starten op woensdag 9 oktober 2024.

Dit eerste seizoen starten we met een beperkt aantal deelnemers, er is dus een kans dat je pas volgend seizoen kunt deelnemen.

    Geslacht

    Heb je een vraag over ‘Heel je Leven’, mail dan naar: pastoraat@pijler.nl

    NIEUWSOVERZICHT