Het straatpastoraat en meerdere kerken zijn op dit moment druk bezig met de laatste voorbereidingen voor ‘Kerst in de stad’. Op deze manier willen we als straatpastoraat en kerken present zijn in de stad, zijn we er voor de stad en vieren we met en in de stad het kerstfeest. Door dit vieren heen worden de Liefde, Hoop en Perspectief die wij kennen door Jezus gedeeld met de stad. Juist in een tijd van veel onrust in de wereld, onzekerheid om ons heen, kunnen wij Zijn licht laten zien!

En hoe mooi is het om dit interkerkelijk te kunnen doen door met respect voor elkaars verschillen, ons als kerken juist nu met elkaar te verbinden. Een eenheid te vormen!

Daarom zijn we op zaterdag 16 december twee keer aanwezig in de stad:

’s Middags van 13:00 uur tot 15:30 uur zijn we ter hoogte van BinnenInn en in SPOT, waar we verschillende activiteiten hebben waar mensen aan kunnen deelnemen: kaartjes invullen voor de wensboom, cupcakes versieren, kaarsje aansteken bij het kerkraam, praatje maken, meezingen met het koor van Bonita.

’s Avonds vanaf 18:00 uur willen we het kerstverhaal delen door onder andere een levende kerststal op het Agoraplein (waar dan de Lichtjesparade eindigt), gratis warme chocomelk, ruimte voor ontmoeting en het uitdelen van flyers. Op de flyers staan twee QR-codes. Zo is er meer informatie te vinden over de kerst(nacht)diensten ook het kerstverhaal van Lucas.

We hopen jou te zien bij Kerst in de stad!