Als team onderwijs bieden we een variatie aan onderwijs binnen de Pijler. Naast de Slagdagen/ avonden/ gebedsavonden/ pastorale avonden geven we ook tweemaal per jaar een meerkeuzemenu aan cursussen die vaak zes avonden inhouden. Op 12 maart gaan we weer starten!

Zes avonden zijn overzichtelijk: het sluit aan bij deze tijd. Er is voldoende tijd om de diepte in te gaan, maar je zit niet eindeloos aan iets vast.
Meerkeuze: voor iedereen zit er wel een cursus tussen. Bekijk goed waar jouw hart het meest naar uitgaat.

2 Petrus 2:2 zegt: En verlangt als pasgeboren zuigelingen naar de zuivere melk van het Woord opdat u daardoor groeit en uw redding bereikt!

We mogen met elkaar groeien in geloof. Hopelijk groeit bij jou ook steeds meer dat verlangen naar meer van God en Zijn Redding.

Dit seizoen hebben we weer een aanbod van nieuwe cursussen. Zo bieden we een creatieve cursus aan: Even niet teveel in je hoofd, maar ontdek je creatieve gaven en talenten.
We bieden de Micha-cursus: een cursus die we direct kunnen omzetten in daden.
Omdat hieraan veel behoefte blijkt, starten dit seizoen de nieuwe cursussen: ‘Verdiep je gebedsleven’ en ‘DNA discipelschap’. Beide gericht op geloofsgroei en discipelschap.
En we hebben opnieuw verdieping in de Bijbel: zowel het Oude als het Nieuwe Testament komen voorbij. Daarnaast bieden we nog in samenwerking met New Wine de ‘Ministry-cursus’: gebed en bedienen van andere mensen.

Voor de mensen die nog niet zo lang een relatie met de Here God hebben, ligt er steeds sterker een leerlijn klaar vanaf Op Zoek naar God, naar Op weg met God, dan doorgroeien in doop of gebed, tot samen wandelen in een groep. Doe daar ook je voordeel mee.

Kijk snel welke cursus bij jou aansluit: Cursussen – De Pijler

De cursussen zijn open voor iedereen en ook mensen van buiten de Pijler zijn welkom. Nodig gerust ook anderen uit!

Vragen: mail naar onderwijs@pijler.nl 

Opgeven kan via de website of mail naar: cursusaanmeldingen@pijler.nl
Vermeld s.v.p. je naam, telefoonnummer en naam van de cursus in je email.

NIEUWSOVERZICHT