Eerste week zomervakantie – Kampweek natuurlijk!! Dit wordt een super leuke kampweek! Eindelijk weer een week optrekken met leeftijdgenoten. De leiders van de zomerkampen hebben er erg veel zin in. Het lijkt nog ver weg en het is ook onzeker of het lukt (ivm de corona maatregelen), maar wij gaan ervoor!

Samen spelen, zingen, bidden, sporten en avonturen beleven, dat zijn de ingrediënten van ons zomerkamp. Vooral na dit turbulente schooljaar willen wij onze jongere generatie de kans geven om samen te zijn. En natuurlijk ook de tijd met elkaar nemen om over God, Zijn liefde en een leven met Hem na te denken.
Kleine leeftijdsaanpassing Dit jaar worden er kampen georganiseerd voor de kids en tieners die nu in de groepen 5&6, 7&8 en 1e – 3e klas middelbare school zitten. Zo gaan de jongelui op kamp met leeftijdsgenoten waarmee ze dit jaar af en toe in de (online) kerk contact hadden.

Wil jouw kind of tiener mee? Zet dan alvast de 1e week van de zomervakantie in de agenda (data hieronder). Hier op de website (en in de weekinfo) van de Pijler  zal binnenkort aanvullende informatie beschikbaar zijn. Opgeven is naar verwachting mogelijk halverwege/eind mei. Zit jouw kind nu in groep 4 en verheugt hij/zij zich enorm in de kampweek? Neem dan even contact op met David via zomerkampen@pijler.nl .

Praktische informatie
Keikamp (kinderen nu in groep 5 – 6)
maandag 12 t/m zaterdag 17 juli. Kampeerboerderij Boernerf in Woudenberg, kosten 120 euro.

Rotskamp (kinderen nu in groep 7 – 8)
zondag 11 t/m vrijdag 16 juli. Kampeerboerderij De Nieuwe Hof in Otterlo, kosten 140 euro.

Tienerkamp (tieners nu in klas 1 – 3)
Zaterdag 10 t/m vrijdag 16 juli. Kampeerboerderij Beusink in Lievelde, kosten 180 euro