We zijn blij dat we weer helemaal open zijn! Vanaf 25 februari zijn de meeste maatregelen vervallen vanuit de overheid en kunnen we ook als kerk weer veilig samenkomen en elkaar ontmoeten. We volgen hierin het Interkerkelijk Contact Inzake Overheidszaken (CIO), die de kerken hierover adviseert.

Richtlijnen bezoeken kerkdienst

Er zijn geen bijzondere maatregelen meer van toepassing op de kerkdienst. Iedereen is welkom en alle stoelen zijn vrij om te gebruiken.

Kinderen en tieners

Ook het kinderwerk bij Kingskids en het tiener-, jeugd- en jongerenwerk is weer gestart!

Veel gestelde vragen

 • Kom je ook in beeld van de livestream als je naar de kerk gaat?
  De mensen op het podium zullen vooral in beeld zijn via de livestream, maar er zal ook af en toe een deel van de zaal in beeld gebracht worden, zodat ook de mensen thuis zich verbonden met je voelen. We gaan hier zorgvuldig mee om, er worden bijvoorbeeld geen close-ups gemaakt van mensen in de zaal.
 • Is er kinderopvang?
  Ja, er is ook weer kinderopvang voor de kinderen van 0-3 jaar (baby’s en peuters).
 • Wordt er ook gebruik gemaakt van de coronacheck-app met QR code of coronapas?
  Nee, voor kerkdiensten en andere kerkelijke activiteiten doen we niet mee aan testen-voor-toegang, dat is bedoeld voor horeca en voor evenementen.
 • Kunnen we als groep door de week een ruimte gebruiken in de Pijler?
  Ook door de week is de Pijler weer open, reserveren is wel nodig als je met een groep een zaal wilt gebruiken. Het advies is om minimaal een week vooraf te reserveren via een email naar beheer@pijler.nl. Geef hierin aan om hoeveel personen het gaat en of je nog speciale wensen hebt.

Heb je andere vragen? Stel ze gerust via weer-samen@pijler.nl.

NIEUWSOVERZICHT