We zijn dankbaar dat we weer-samen naar de kerk kunnen! Vanaf 15 juli zijn 150 mensen welkom in de zaal na aanmelding. Vanaf 30 mei 2021 komen we weer fysiek samen, we zijn begonnen met 50 plaatsen, hebben daarna stapsgewijs opgeschaald naar ruim 200 en doen nu een stapje terug in verband met het toegekomen risiconiveau.

Hierin volgen we de adviezen en routekaart van het CIO (Interkerkelijk Contact in Overheidszaken).

Zomerperiode

Vanaf 11 juli is het zomervakantie voor de scholen, en is iedereen welkom zich aan te melden, het maakt niet uit in welk wijkgebied je woont. Meld je aan via www.pijler.nl/aanmelden. Aanmelden vooraf is verplicht en kan de hele week voorafgaand aan de dienst, tot zaterdag aan het eind van de middag. Lukt aanmelden via de website niet? Dan kun je ook telefonisch aanmelden via 0320-265022. Ben je in de buurt op vakantie ook dan ben je van harte welkom. Via de weekinfo, de website en de Facebookpagina van de Pijler zullen we aangeven als er bijzonderheden zijn. Ontvang je de weekinfo nog niet? Meldt je aan voor weekinfo en nieuwsbrief via pijler.nl/nieuwsbrief/

Aanmelden

Meld je aan via www.pijler.nl/aanmelden. Aanmelden vooraf is verplicht. Je kunt je aanmelden vanaf zondagmiddag voor de eerstvolgende dienst. Je hoeft niet gevaccineerd of getest te zijn om naar de dienst te komen, heb je corona-gerelateerde klachten dan kom je niet. Deelnemen is geheel vrijwillig, ook de livestream blijft beschikbaar voor wie liever thuis de diensten wil volgen.

Omdat het goed is elkaar ook in deze tijd te bemoedigen en verbonden te zijn, kun je in ieder geval de diensten live blijven volgen via deze website en PijlerTV op YouTube, iedere zondag om 10.00 uur.

Kinderen

In de zomervakantie is er geen kinderprogramma in de Pijler en ook geen opvang voor baby’s en peuters.

Veel gestelde vragen

  • Kom je ook in beeld van de livestream als je naar de kerk gaat?
    De mensen op het podium zullen vooral in beeld zijn via de livestream, maar er zal ook af en toe een deel van de zaal in beeld gebracht worden, zodat ook de mensen thuis zich verbonden met je voelen. We gaan hier zorgvuldig mee om, er wordt bijvoorbeeld niet ingezoomd op mensen in de zaal.
  • Is er kinderopvang?
    Nee, ik de zomervakantie is er ook geen kinderopvang voor de kinderen van 0-3 jaar (baby’s en peuters).
  • Hoe zit het met de wijkgebieden tijdens de zomervakantie?
    Het maakt niet uit waar je woont, iedereen is tijdens de zomerperiode van harte welkom in de dienst. Wel vooraf aanmelden via pijler.nl/aanmelden .

Heb je andere vragen? Stel ze gerust via weer-samen@pijler.nl.