We zijn blij en God dankbaar dat we de maatregelen rondom corona verder mogen versoepelen! Vanaf nu laten we veel meer mensen toe in de zaal en is het niet meer nodig om vooraf en ter plekke te registreren. We volgen hierin het Interkerkelijk Contact Inzake Overheidszaken (CIO), die de kerken hierover afgelopen week heeft geadviseerd.

We kiezen ervoor om alle zitplaatsen in het middenvak weer volledig vrij te geven en adviseren hierbij bezoekers om 1 stoel afstand te houden tussen gezinnen/adressen in het middenvak, waar dus alle rijen weer beschikbaar zijn. In het linker- en rechter vak blijven we de 1,5 meter afstand aanbieden, dus rij-om-rij is beschikbaar en we houden in die vakken 2 stoelen vrij tussen gezinnen/adressen. Verder blijven we adviseren om afstand te houden bij in- en uitlopen, dat blijven we dus rij-voor-rij doen. Ook met koffiedrinken na de dienst zullen wachten we tot een later moment.

Als raad geven we hiermee de ruimte aan eenieder om zondag de kerkdienst mee te maken, op een veilige en verantwoorde manier. We wensen iedereen hierin Gods nabijheid en zegen toe, ook in het maken van de keuze waar je plaatsneemt.

Wil je meer weten en de veelgestelde vragen en antwoorden zien? Kijk dan op pijler.nl/weer-samen.

NIEUWSOVERZICHT