Dinsdagavond 28 september hadden we de 1e SLAG avond van dit nieuwe seizoen! Samen Leren Als Gemeente, we nodigen ook jou van harte uit om mee te doen! Je kunt deze avond nu terugkijken.

Jij leeft in een wereld die lijdt aan infobesitas. Je wordt bedolven onder een stroom aan informatie. In de kerk en in de samenleving. Hoe blijf jij daarin staande? Hoe voed jij jezelf met waarheid in een wereld die feiten-vrij lijkt te zijn?
In oktober en november hopen we 6 weken lang stil te staan bij het thema ‘Alleen Samen Wijzer’. We doen dat aan de hand ‘De Piramide van Wijsheid’, zoals Brett McCracken die heeft uitgedacht. Zijn boekje (vertaald in het Nederlands!) vormt de leidraad voor deze bezinning.

Op SLAG-avond #1 leggen we uit waarom we er van overtuigd zijn dat dit model behulpzaam kan zijn voor de gezondheid van jouw ziel. Jerry Thuis zal stil staan bij de oorzaken van de problemen rondom informatieconsumptie. Dominique Klamer zal in vogelvlucht langs de zes lagen uit de piramide gaan. Daarnaast is er ook ruimte voor samenzang en ontmoeting. Kom naar de eerste SLAG-avond van dit seizoen of kijk live mee. Laat je opbouwen en ontvang na afloop een mooie poster met De Piramide van Wijsheid.

Je kunt de SLAG avond ook terugkijken via https://youtu.be/GZGKy_cKDo4

Het boekje van Brett is inmiddels ook verkrijgbaar in de boekwinkel van de Pijler, maar ook via de boekhandel.

NIEUWSOVERZICHT