over de Pijler

Evangelische kerk de Pijler is een kerk voor iedereen. Wie je bent of wat je geslacht, leeftijd, ras of levensovertuiging ook is, bij ons ben je welkom zoals je bent. We zijn een christelijke kerk, geloven in de drie-eenheid; God de Vader, de Zoon en de Heilige Geest. Ons geloof geeft ons houvast en richting in het leven en daarna. In de normale omstandigheden komen wij iedere zondag samen om God te eren en om elkaar te ontmoeten. Nu kun je elke zondag om 10:00 uur de Pijler atHomeTV volgen via de livestream.

kingskids

Jonge kinderen (0-4) worden tijdens dan de dienst liefdevol opgevangen. Voor oudere kinderen is er KingsKids, een leuk per groep afgestemd programma, gericht op leren en beleven.

kinderen

Jonge kinderen (0-4) worden tijdens de dienst liefdevol opgevangen. Voor oudere kinderen is er Kings Kids, een leuk per groep afgestemd programma, gericht op leren en beleven.

jongeren

Jongeren zijn welkom in de eredienst op zondagmorgen. Er komen veel jongeren bij de Pijler en daar zijn wij trots én zuinig op. Daarom organiseren wij regelmatig doordeweeks jongerendiensten. Op dit moment, in verband met het coronavirus is er op een andere manier veel contact met de jongeren zoals via social media, whatsapp en telefoon.

Volg het jongeren kanaal op Instagram

onderwijs & cursussen

Buiten de diensten om zijn we ook doordeweeks actief in de Pijler. Doorgaans zijn er diverse cursussen om meer te leren over het geloof. Cursussen voor mensen die al meer geloofservaring hebben, maar ook voor mensen die net kennismaken of willen maken met het christelijk geloof. Nu dat tijdelijk niet mogelijk is, werken we aan een digitale cursus die in mei/juni online komt. Blijf op de hoogte via de website en social media.

Samenkijken

Meehelpen

Hulp nodig?

Livestream

Nieuwsbrief