Kijk de prachtige Paasmorgen dienst hier terug met de getuigenissen van de 11 dopelingen!

Vallen

Hebben mensen jou wel eens laten vallen? Door een verbroken belofte, een onbeantwoorde hulpvraag of omdat je simpelweg in de steek werd gelaten? Of héb jij wel eens iemand laten vallen? Je zei iets waar je achteraf spijt van had, was niet eerlijk tegen de ander of verbrak een belofte. ‘Ga ik voor je regelen’, ‘Ik zal er voor je zijn’, …maar je was er niet.

Kom op Goede Vrijdag naar de Pijler en leer een man kennen die op het zwaarste moment van zijn leven door zijn allerbeste vrienden in de steek werd gelaten. Jezus werd vernederd, gemarteld en gekruisigd en de mensen die jarenlang – dag in dag uit – met hem optrokken, lieten hem keihard vallen…

Goede Vrijdag 15 april 20:30

Opstaan

Dat een val echter niet het einde hoeft te zijn, ontdekken en vieren we met Pasen. Ben jij gevallen of heb jij wel eens iemand laten vallen? Kom dan naar een van de indrukwekkende (doop)diensten in de Pijler.

Laat je inspireren door de prachtige getuigenissen van de dopelingen. Mensen die er heel bewust voor kiezen om met Jezus op te staan.
Zijn hand reikt ook uit naar jou.

Pasen 17 april 9:00 en 11:30
Het Paasfeest van de kinderen is er alleen tijdens de dienst van 9:00 uur. Bij de dienst van 11:30 is er geen apart kinderprogramma en geen opvang. Doet jouw kind ook mee met het Paasfeest van 9:00?

Deel het filmpje en de flyer zodat meer mensen Pasen in de Pijler kunnen meemaken.

NIEUWSOVERZICHT