Vanwege de coronamaatregelen waren er beperkingen, maar we zijn vanaf 30 mei 2021 weer stap voor stap open aan het gaan op zondagen en door de week. Op zondagen ben je welkom in de kerk als je wijkgebied aan de beurt is, en anders welkom bij de livestream. We houden we ons hierbij aan de routekaart voor de kerken. Nu we weer fysiek open zijn blijven we ook online diensten uitzenden!

Omdat het goed is elkaar ook in deze tijd te bemoedigen en verbonden te zijn, kun je in ieder geval de diensten live volgen via deze website en YouTube, iedere zondag om 10.00 uur. De kinderen van de basisschoolleeftijd zijn ook al weer welkom op zondagmorgen in de kerk. Voor de kids thuis is er een online Kingskids programma om 9.30uur via de livestream.

Aanmelden:
– Kinderen basisschoolleeftijd: kingskids.pijler.nl.
– Volwassenen auditorium: alle informatie lees je op pijler.nl/weer-samen.

Je bent altijd welkom om de diensten te bezoeken via de livestream! Je kunt de diensten ook op een later moment terugkijken via pijler.nl/terugkijken.

Wil je graag persoonlijk contact of heb je een vraag, stuur ons dan een mail of bel met ons pastoraat. De contactgegevens vind je hier.