Geef een gift voor met mogelijk maken van de Pijler Zomerkampen!

Je gift maakt het mogelijk de Zomerkampen te blijven organiseren en extra activiteiten te doen met de kids en tieners. Geef nu je gift als je het jeugdwerk een warm hart toedraagt!

  Bedrag

  Wat doen we met jouw gift?

  Als je de Pijler een warm hart toedraagt, kun je ons financieel steunen. Met jouw gift kunnen wij investeren in onze gemeente en de mensen om ons heen. Een overzicht van wat wij doen met jouw gift:

  Zomerkampen

  De zomerkampen worden gedraaid met vrijwilligers, zowel de groepsleiding als het keukenteam wat het eten bereid zijn allemaal enthousiaste mensen die hun tijd en energie geven om een prachtige week voor de kinderen en tieners mogelijk te maken. De grootste kostenposten zijn de groepsaccomodaties, het eten en drinken en waar mogelijk een paar uitjes in de omgeving.

  Kosten per deelnemer

  De kosten per kind of tiener proberen we zo laag mogelijk te houden, zodat iedereen mee kan. En als een gezin desondanks de kosten niet kan betalen proberen we dit altijd op te lossen.

  Giften

  Door de coronasituatie zijn er extra kosten, om diverse redenen. Vind je de zomerkampen ook zo belangrijk dan is je gift daarom extra welkom dit jaar, zodat we de zomerkampen succesvol kunnen organiseren.

  Verantwoording

  De gelden voor de zomerkampen worden door de afdeling financiën van de Pijler beheerd. Elk kamp verantwoord de uitgaven aan de Pijler en de zomerkampen zijn daarmee ook onderdeel van de algehele boekhouding van de Pijler inclusief de controles daarop.

  ANBI

  De Pijler is een ANBI-instelling. Giften aan de Pijler zijn daardoor fiscaal aftrekbaar.

  Over de Pijler 

  Evangelische kerk de Pijler heeft van de Belastingdienst een ANBI beschikking gekregen.

  Algemene informatie

  Naam ANBI: Evangelische kerk de Pijler
  NL65 RABO 0112 5062 75 t.n.v. de Pijler
  NL12 INGB 0003 8783 49 t.n.v. de Pijler
  RSIN/Fiscaal nummer: 006464968

  Website: pijler.nl
  E-Mail: info@pijler.nl
  Adres: Ketelmeerstraat 90, 8226 JX te Lelystad

  Bestuur

  De Pijler wordt aangestuurd door de raad en de verbinders. Lees hier meer over het leiderschap van de Pijler.

  ‘In deze kerk vind ik kracht en moed voor het dagelijks leven.’

  Thea Maas