SLAG avonden

Cursussen

Jij leeft in een wereld die lijdt aan infobesitas. Je wordt bedolven onder een stroom aan informatie. In de kerk en in de samenleving. Hoe blijf jij daarin staande? Hoe voed jij jezelf met waarheid in een wereld die feiten-vrij lijkt te zijn?
In oktober en november 2021 hopen we 6 weken lang stil te staan bij het thema ‘Alleen Samen Wijzer’. We doen dat aan de hand ‘De Piramide van Wijsheid’, zoals Brett McCracken die heeft uitgedacht. Zijn boekje (vertaald in het Nederlands!) vormt de leidraad voor deze bezinning.

1e slag avond: 28 september 2021, inloop 19.30 met koffie&thee, 20.00 start de avond.

In het kort

Dinsdag 28 september

Inloop: 19.30 uur, start: 20.00 uur

120 minuten

Pijler Aula

Vrij toegankelijk. Aanmelden niet nodig.

Op SLAG-avond #1 leggen we uit waarom we er van overtuigd zijn dat dit model behulpzaam kan zijn voor de gezondheid van jouw ziel. Jerry Thuis zal stil staan bij de oorzaken van de problemen rondom informatieconsumptie. Dominique Klamer zal in vogelvlucht langs de zes lagen uit de piramide gaan. Daarnaast is er ook ruimte voor samenzang en ontmoeting. Kom naar de eerste SLAG-avond van dit seizoen of kijk live mee. Laat je opbouwen en ontvang na afloop een mooie poster met De Piramide van Wijsheid.

Heb je vragen of wil je meer weten over de SLAG-avonden?

Klik hier om contact op te nemen met het onderwijsteam