Prayer Course

Hoewel 70% van de Nederlandse bevolking wel eens woorden uitspreekt naar een hogere macht, is het gebed zeker geen vanzelfsprekende zaak voor de christen. De leerlingen van Jezus vroegen ook: ‘Heer, leer ons bidden’ (Lucas 11:1). Pak deze kans om je gebedsleven meer handen en voeten te geven en geef je op voor de Prayer Course. Kijk hier voor een korte impressie.

In het kort

Elke dinsdag, van 11 mei t/m 15 juni

20.00 uur

60-90 minuten

Deze cursus wordt online aangeboden

Vrij toegankelijk na opgave via onderstaand formulier.

Bidden is belangrijk om God te leren kennen en je relatie met God te verdiepen. Bidden kan je helpen in moeilijke tijden. Met behulp van de zes lessen van de Prayer Course kun je een rijker gebedsleven ontwikkelen. Elk deel van de cursus biedt een inspirerende video en een praktische handleiding.

De cursus is ontwikkeld door Alpha Nederland voor groepen, maar kan ook heel goed individueel worden gevolgd. Als je de cursus individueel volgt kun je de gespreksvragen uit de handleiding gebruiken.

Wil je de cursus onder begeleiding volgen, meld je dan aan voor de groep die start op dinsdag 11 mei. In eerste instantie wordt de cursus online aangeboden, maar wellicht zijn er tegen die tijd ook mogelijkheden om elkaar live te ontmoeten.

Voor deelname aan Prayer Course geldt: opgave via onderstaand formulier. (Zowel voor de groep als individueel.)

Heb je vragen of wil je meer weten over de Prayer Course?

Klik hier om contact op te nemen met het onderwijsteam

Als je je wilt aanmelden